- 1. Ваш игровой Nick_Name: banan respachini
- 2. Nick_Name администратора: Steff_Kingston
- 3. Описание ситуации: я думаю це бред повний (4. Общепринятый язык форума - русский.) так як є люди які іграють наприклад індуси англічани і їм що тоже нада учить російську щоб подать на лд або адм? Це просто тупость і так як ща війна і ти сам з України Самойлов ти повинен сам розуміти що це повна тупість так як на цьому проекті іграють і із України і вони не хотять писать на російській а хотять на своїй рідній мові якщо адміни цього не понімають то есть пореводчик де можна перекласти на намальку ігра 50% із росії 20% другі країни і 30% з України не ну якщо для тебе це норм що якщо люди пишуть на Українській мові і їм отказують в лд і адм то це вже повна тупість і навіщо тоді іграть людам із України тут якщо їх просто вважають за пусте місце на цьому проекті? Ось я живу в Україні і хочу говорить і писать на своїй мові хочу написать на лд тоже на своїй мові но мені не дають так як (4. Общепринятый язык форума - русский.)
- 4. Ссылка на жалобу с ответом главной администрации который вас не устроил: -
- 5. Доказательство (с /time): https://forum.namalsk-rp.ru/threads/80751/
- 6. Готовы ли Вы нести ответственность за свою жалобу (В случае отрицательного ответа в рассмотрении отказывается): да